Home » favoriete recepten

Favorieten

Benieuwd wat de favoriete cocktail recepten zijn?

Hieronder de top 5 van de meest gemaakte recepten op Cocktail-idee.nl!


Pornstar Martini – De Cocktail
De Pornstar Martini een heerlijke cocktail met passievrucht. Deze moderne cocktail, uit begin 21ste eeuw, heeft door de passievrucht een zeer zachte en heerlijke tropische smaak. Deze populaire cocktail vaak gedronken in combinatie met een glaasje champagne of prosecco. Even een momentje voor je zelf? Met deze cocktail waan je je zelf even op een heerlijk luxe tropische vakantie!
Recept bekijken
Pornstar martini cocktail afgebeeld met passievrucht
Amaretto sour
De amaretto sour, een klassieke sour cocktail welke een gebalanceerde combinatie brengt van zoet en zuur in één cocktail. Het toevoegen van eiwit geeft, de voor de sour typerende, stevige schuimkraag op je cocktail. Als je opzoek bent naar een lekkere sour cocktail met een zoete twist, dan is dit recept voor de amaretto sour zeker het proberen waard!
Recept bekijken
Amaretto sour cocktail
Disaronno mule
De Disaronno mule, een smaakvolle variatie op de "klassieke" moscow mule. Een makkelijk te maken cocktail met een ligt zoete smaak en spicy touch van ginger beer. Deze combinatie geeft een heerlijke cocktail welk niet te zoet is maar ook weer niet te sterk. Kortom een makkelijk te drinken cocktail waar je lekker van kan genieten!
Recept bekijken
Disaronno mule cocktail
Sex on the beach cocktail
De Sex on the beach is een heerlijk tropische cocktail. Het is dan ook geen verrassing dat dit een welbekende en zeer populaire cocktail is. De Sex on the beach bestaat uit Wodka, peach likeur (peach schnapps), verse jus d'orange en cranberry sap. De combinatie van deze ingrediënten geeft een heerlijk fruitige en tropische cocktail welke daardoor perfect is op een warme zomeravond. Wil je er helemaal een tropisch feestje van maken, dan kan je ook nog wat ananassap toe te voegen aan je cocktail.
Recept bekijken
Afbeelding sex on the beach cocktail
Screwdriver Cocktail
De Screwdriver een hele simpele maar toch een veel bekende cocktail. Met slechts 2 ingrediënten eigenlijk officieel geen "cocktail" maar toch vaak zo genoemd. De smaak is kort samen te vatten, met de lekkere fris zure smaak van jus d'orange en een krachtige ondertoon van wodka is deze cocktail al compleet. Een ideaal drankje als je niet veel tijd kwijt wilt zijn aan de bereiding of als je een groot gezelschap moet voorzien. Kortom een lekkere frisse en makkelijke "cocktail"!
Recept bekijken
Screwdriver cocktail