Home » Rum cocktails

Rum cocktails

Hier vind je een overzicht van alle cocktails met Rum op cocktail-idee.nl.
Staat jouw favoriete Rum cocktail er nog niet tussen?

Stuur dan hier je recept in!


Mojito cocktail
De Mojito, een heerlijk verfrissende cocktail met blanke rum, munt, limoen en bruiswater. De Mojito is de aangewezen cocktail voor een heerlijk frisse verkoeling op een zomerse dag. Ben je fan van een iets zoetere cocktail? Vervang dan het bruiswater door 7Up of Sprite voor een heerlijk frisse maar toch iets zoete Mojito cocktail!
bekijk het recept!
a glass of mojito with mint leaves
Daiquiri cocktail
De Daiquiri is een verfrissende klassieke rumcocktail met blanke rum als basis. Eenvoudig met slechts drie ingrediënten, maakt het een ideale keuze voor thuisfeestjes of barbecues en een heerlijke optie voor warme zomerdagen. Het recept is aanpasbaar naar eigen smaak, en voor niet-rum liefhebbers is de Caipiroska met wodka een alternatief om te proberen!
Bekijk het recept!
Daiquiri cocktail
Piña Colada
De Piña Colada cocktail een heerlijk zoette en tropische cocktail en het officiële drankje van Puerto Rico. De exotische oorsprong proef je dan ook zeker terug in de cocktail. De piña Colada is dan ook de perfecte dorstlesser als je even wilt relaxen op een warme dag want je waant je zo op een heerlijk tropische vakantie! Serveer deze cocktail in een hurricane glas en garneer met een schijfje ananas voor de optimale beleving.
Bekijk het recept!
Pina colda cocktail