De Ticked 2 Bali cocktail gemaakt met de award winning likeur van Sayah spekkoeklikeur, Gin en Ginger Ale. De lichte bite van de Ginger Ale en de zachte kruidige smaak van de spekkoek combineren perfect en creëren een heerlijke dorstlessende cocktail. Door de warme zachte kruiden van de spekkoeklikeur is het zelf een cocktail om van te genieten op de wat frissere dagen. Daarnaast kan je de Gin toevoegen om deze cocktail wat extra kracht bij te zetten, al kan je dit naar eigensmaak aanpassen. Tot slot is deze cocktail uiteraard niet compleet zonder garnering van een paar partjes (of schijfjes) verse limoen en een takje munt. Serveer daarnaast een stukje spekkoek en je Ticked 2 bali met spekkoeklikeur is helemaal compleet!
Heb je (nog) geen spekkoeklikeur in huis? Of benieuwd wat je daar nog meer mee kan maken? Neem dan even een kijkje op de site van Sayah spekkoeklikeur, daar vindt je er alles over!
Ticked 2 Bali
Equipment
- Barmaatje
- Citruspers
- (Bar)lepel
- Longdrink glas
Ingrediënten
- 45 ml Sayah Spekkoeklikeur
- 45 ml Gin
- 150 ml Gingerale (ca.)
- 1 takje munt
- 3 Partjes Limoen
Instructies
- Neem een longdrink glas en vul deze met ijsblokjes
- Meet 45 ml Sayah spekkoeklikeur af en schenk dit in je glas
- Meet 45 ml Gin af en voeg dit eveneens toe aan je glas
- Vul je glas af met gingerale (Let op, laat nog een klein beetje ruimte over voor de limoenpartjes en de munt)
- Neem je (bar)lepel en roer de cocktail goed
- Garneer tot slot je cocktail met een takje munt en een paar partjes limoen
- En genieten maar!